Jouluisia lahjapusseja

perjantai 13. joulukuuta 2013
Yritän tässä tänään pakkailla opettajien ja muiden lahjoja, mutta väkisinkään en saa kaikkea valmiiksi. Täytyy myös hoidella huomisia synttärijuhlia.


Tehtiin jo joskus alkusyksystä erilaisia lahjapusseja vanhoista lehdistä. Pusseja kertyi ihan yli tarpeen ja nyt en tiedä, mitä niillä teen :-) Olisinpa ollut muistavainen aikaisemmin ja pakkaillut niistä joulukalenterin!

Toistaalta voisin tehdä niistä joulukoristeita niin, että laitan jokaiseen muutaman namin ja ripustelen vaikka rappusiin. Ja ne saa sitten jouluna availla. Voisi olla ihan kiva juttu.

Huomenna onkin jo koulun joulujuhla. Enkä tiedä, uskallanko edes mennä sinne...


Olen hieman tunteellinen näissä jutuissa ja kun kyseessä on tuon koulun viimeiset juhlat ainakin toistaiseksi meidän osalta, ei se tee olosta yhtään helpompaa. Nimittän mulle tulee muutenkin joulujuhlissa itku kurkkuun hurjan herkästi. Olen yrittänyt kuunnella yhtä kappaletta ennakkoon, mutta ei se paljon auta :-) (Tiedän, että se tulee kuitenkin!)


4 kommenttia:

 1. Ihania pussukoita! Varsinkin tuo mintunvihreä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kans mun suosikki. Satuin ostamaan noita vihreitä tähtipusseja kesällä, ja nyt niihin oli sit kiva vähän tuunata joulua :-)

   Poista
 2. Ihanat Artekin tuolit edellisessä postauksessa! Eikö tuo ole lasten tuoli? Mikä sen "koodi"on? Oi haluaisin niin lastenhuoneeseen, pitäisiköhän ainakin yksi hankkia? Odotan innolla kuvia poikien huoneista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kuule on joo lasten tuoli. Mulla oli siis myös samanlainen 80-luvun alussa. Koodi on "lasten tuoli N65", koivu. Aika suolainen tuo nykyhinta = 275e.

   Poista

Kaunis kiitos kommentista :-) Yritän vastata aina jokaiselle, joskus voi olla pientä viivettä…